Over Circulogo

Over het logo

Een Circulogo wordt gemaakt van 12mm plaatmateriaal dat bestaat uit 100% plastic afval. Elke plaat bevat +/-2500 petflessen. De stukken petfles worden niet volledig omgesmolten, waardoor de opvallende kleuren van de flessen en doppen zichtbaar blijven. Hier en daar zijn zelfs stukken tekst van etiketten terug te vinden. Een unieke en een zeer kenmerkende manier van circulaire economie toegepast in een branding product.

Onze Missie

De missie van Circulogo is om het bewustzijn te creëren voor recycling en het behoud van het milieu en om het toepassen van een circulair economie op een globaal niveau in een stroomversnelling te brengen. We zijn met zijn allen verantwoordelijk voor de leefbaarheid op onze planeet en wij denken dat bedrijven, gemeenten en overheden hier een grote rol in moeten spelen. Wij zijn er zelfs van overtuigd dat deze organisaties door hun voorbeeldfunctie het voortouw moeten nemen door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Dit zorgt voor de meeste impact en hiernaast doet goed voorbeeld volgen.

Onze impact

  • Het creëren van bewustzijn over de noodzaak van milieu behoud en recycling.
  • Het gesprek starten over circulaire economie.
  • Bij bedrijven het nastreven van een circulaire economie populariseren.
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) stimuleren bij organisaties.
  • Elke plaat van 100x200cm bevat 2.500 gerecyclede petflessen. Door deze platen af te nemen geven we de verwerker de mogelijkheid om op te schalen en meer flessen te recyclen.
  • 5% van de opbrengsten wordt gedoneerd aan The Ocean Cleanup. “The Ocean Cleanup develops advanced technologies to rid world’s oceans of plastic. A full-scale deployment of our systems is estimated to clean up 50 % of the Great Pacific Garbage Patch every 5 years.”

Gerealiseerde logo’s

© 2020 Circulogo. - Circulogo is een samenwerking van Quickreclame en We'R Media.